De 14 ani...

Iti multumim!
Ce poate fi mai frumos decat un vis implinit? Poate un alt vis implinit! Am avut rabdare, multa rabdare si am crezut cu tarie in ceea ce facem. Am ales regula inaintarii cu pasi mici dar siguri, cu toate ca altii se laudau cu pasii mari si murdari. Am fost cinstiti cu noi insine si cu fiecare client, indiferent ca a fost la inceput de drum sau o companie consacrata. Credem in continuare cu tarie intr-un sistem de valori si incercam sa-l transmitem prin fiecare produs, prin fiecare cuvant, prin fiecare actiune. Am sprijinit zeci de proiecte in momente de criza, pentru ca suntem empatici. Asa suntem noi, pentru ca asa suntem educati! Si ne place!
Suntem echipa Direct Target!

Sunteti pe: Homepage > Cum comand
28/09/2023
Cum comand

     Comenzile dvs. sunt preluate de echipa noastra de luni pana vineri, intre orele 9 si 18, pe adresa de e-mail: office@directtarget.ro, telefonic la numerele de telefon 0260 660 990 in reteaua Romtelecom, 0731 660 990 in reteaua Vodafone, sau la magazinul nostru situat in Zalau, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 14, in cadrul complexului comercial Galeriile Meses.

     Pe site-ul www.directtarget.ro, gasiti imagini reprezentative pentru produsele si serviciile oferite de noi, ele avand doar titlu de prezentare, stocurile reale putand fi comunicate oricand, la cererea dvs. Va punem la dispozitie cataloagele de produse ale furnizorilor nostri, iar pe baza de comanda ferma, va putem livra marfa dorita in decurs de cateva zile, in functie de disponibilitatea produselor in stocurile interne ale furnizorilor.

     In cazul in care o solicitati, va putem executa o mostra din produsul dorit, iar in urma analizei calitative a acestuia, cu acordul dvs. putem trece la executia in serie a marfii comandate.

     La fel, in cazul comenzilor de machetare grafica, lucrarea va fi executata doar dupa obtinerea bunului de tipar din partea clientului.

     Pentru comenzile uzuale, avem in permanenta un stoc variat de produse, ele putand fi vazute la magazinul nostru.