De 14 ani...

Iti multumim!
Ce poate fi mai frumos decat un vis implinit? Poate un alt vis implinit! Am avut rabdare, multa rabdare si am crezut cu tarie in ceea ce facem. Am ales regula inaintarii cu pasi mici dar siguri, cu toate ca altii se laudau cu pasii mari si murdari. Am fost cinstiti cu noi insine si cu fiecare client, indiferent ca a fost la inceput de drum sau o companie consacrata. Credem in continuare cu tarie intr-un sistem de valori si incercam sa-l transmitem prin fiecare produs, prin fiecare cuvant, prin fiecare actiune. Am sprijinit zeci de proiecte in momente de criza, pentru ca suntem empatici. Asa suntem noi, pentru ca asa suntem educati! Si ne place!
Suntem echipa Direct Target!

Sunteti pe: Homepage > Despre noi
11/12/2023
Despre noi

Noi suntem echipa Direct Target!

          Serviciile din domeniul publicitar dezvoltate incepand cu anul 2003 de catre Direct Target sunt acum mai aproape de dumneavoastra. Direct Target inseamna o agentie de publicitate care incearca sa acopere cererile de pe piata locala si nu numai. Direct Target inseamna si productie publicitara directa prin utilajele proprii dar si produse publicitare oferite in colaborare cu partenerii nostri. Ideea centralizarii serviciilor in cadrul unei agentii a venit din dorinta de a facilita clientilor accesul la produsele si serviciile existente in domeniul publicitatii. Suntem dedicati solutionarii cererilor dumneavoastra.

Suntem gata sa fim parte integranta din succesul afacerii dumneavoastra, pentru ca orice afacere are nevoie de publicitate, iar Direct Target inseamna publicitate!

La inceput a fost... dorinta! Acum, este... fapta!

Indiferent cum le-ai numi, serviciile noastre iti stau la dispozitie la magazinul nostru situat in centrul orasului Zalau, resedinta judetului Salaj, sau online pe www.directtarget.ro:

 • imprimerie, tipografie, printuri, tipar color si alb-negru, tiparituri diverse, scanare, marire, micsorare, plotare planse, listare, laminare, legare cu spirala de plastic, legare cu spirala metalica, servicii de finisare, centru de copiere si tiparire, imprimare pe diverse obiecte
 • centru complet de copiere si tiparire
 • design grafic, pregatire documente inaintea imprimarii, concepere logo (sigla) pentru firma, grafica publicitara
 • magazin de cadouri personalizate prin imprimare, gravura laser, gravura mecanica, sublimare, termotransfer, autocolant
 • materiale publicitare pentru firme, reclame luminoase, obiecte promotionale personalizate
 • carti de vizita, pliante, fluturasi, afise, brosuri, postere, mape, coperti, carti, reviste, flyere
 • cupe, medalii, statuete, figurine, plachete pentru competitii sportive si evenimente speciale
 • decorare vitrine, decorare masini cu autocolant tiparit sau decupat pe contur
 • articole pentru nunti: invitatii, flacoane, pahare, carduri, meniuri, marturii, servicii audio, servicii foto, servicii video
 • banner, mesh, roll-up, autocolant, blueback, canvas
 • cadouri business corporate, cadouri haioase, cadouri personalizate

Daca esti pe ultima suta in goana dupa un cadou unic, poti alege: cana alba personalizata, cana color personalizata, cana termosensibila personalizata, cana aurie personalizata, cana argintie personalizata, tricou personalizat, sapca personalizata, cravata personalizata, puzzle personalizat, mousepad personalizat, perna personalizata, rama personalizata, magnet personalizat, breloc personalizat, insigna personalizata, placheta personalizata, cupa personalizata, medalie personalizata, figurina personalizata, statueta personalizata, sticla personalizata, pahar personalizat, punga personalizata, balon personalizat, calendar personalizat, glob foto personalizat, bloc acrilic personalizat, cutie vin personalizata, alte obiecte personalizate.